oglądam sobie wczoraj serial Zakazane Imperium ( polecam) i wypiłem do tego 2 piwka. Idę się odlać patrzę drzwi do łazienki otwarte to je pchnąłem i poszedłem do kibla który jest w pomieszczeniu obok łazienki. Wychodzę patrzę a drzwi znowu otwarte. Myślę sobie co tu się odpierdala. Ale zamknąłem drzwi i poszedłem oglądać kolejny odcinek przy którym wypiłem sobie jeszcze 1 piwko. Idę się odlać znowu patrzę a drzwi otwarte to pchnąłem je odlałem się wychodzę patrzę a drzwi otwarte. A rano w robocie wózek widłowy którym jeździłem wydawał takie dziwne dźwięki tutu tutu tutu a potem zgasł. Nie wiem co robić czy już wzywać egzorcystę.
Może na podstawie mojej historii nakręcą oparty na faktach autentycznych kolejny film "Obecność" albo "Paranormal Activity"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum