Bot jeszcze nie działa prawidłowo ale problem leży po stronie serwera, skontaktowałem się z helpdeskiem i od wczoraj szukają przyczyny problemu
Problem polega na tym, że mam ustawione zadania CRON (info) aby wykonywały się o określonej godzinie (np. o 23 powinien pisać posta, że można już pisać, o 5 powinien ostrzegąć, o 14 podawać pogodę o 6:30 informować o imieninach itp), jednak czasami serwer pomija niektóre polecenia.
Jutro powinno się coś ruszyć i dam znać
[ Dodano: 2018-01-08, 15:58 ]
Nadal czekam na odpowiedź
Albo coś im się fest zjebało i teraz wszyscy technicy ogarniają co się dzieje z moim serwerem albo mnie totalnie zlali
Ostatnio zmieniony przez Moris299 2018-01-07, 18:17, w całości zmieniany 1 raz
Z tego co widzę to niedługo jak ktoś napisze posta to będzie "nowa modyfikacja".
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum