Jak jechałam przez Czechy, to tam był dzieciak z austriacką rejestracją VIP 0000 i wymuszał na wszystkich możliwość wyprzedzenia, aż w końcu stanął w wielkim korku jak wszyscy i nie mógł więcej kozaczyć
Potem w Wiedniu był inny dzieciak, który całe szczęście był samochód dalej przed nami, a nie tuż przed nami, bo to się ciężko oglądało - jechał slalomem, bo był zmieszany, jak przejeżdżał obok niego motor to lekko skręcił w jego stronę bez powodu i prawię się zderzyli, niezapowiedzianie hamował, w końcu zniknął w sekundę zmieniając cztery pasy i do zjazdu (-_\)
ostatnio jechałem ze znajomym, który może stanowić spore zagrożenie jak się go wkurwi i wtedy często wyłącza się mu myślenie. My tak z 80 jechaliśmy a za nami jakiś gość cały czas blinduje długimi bo nie miał jak wyprzedzić bo z naprzeciwka cały czas coś jechało. W końcu wyprzedził i zaraz przed nami zahamował tak po chamsku że prawie mu wjechaliśmy w tył a hamować nie musiał bo nic tam nie było. Dojechał do świateł, zatrzymał się na czerwonym to znajomy stwierdziłże trzaśnie go w pysk za to. Podszedł do auta ale zamknięte było to puka do szyby a gość głowa w drugą stronę obszedł auto puka z drugiej strony a gość się znowu patrzy w drugą stronę. Na szczęście znajomy odpuścił i wrócił do auta to powiedziałem mu że ładnie z jego strony że nie odpierdalał za dużo
[ Dodano: 2018-05-14, 15:41 ]
Jak wspomnieliście o autach jak z reklamy, przypomniało mi się, jak w Warszawie strzeliłam fotkę własnemu. Ojciec powiedział, że jak jestem w stolycy samochodem, to mam to udokumentować i zrobić mu ładne zdjęcie... Chyba mi to wyszło.
Hide, bo nie chcę rejestracji maziać, bo zdjęcie na tym traci.
Ukryta Wiadomość:
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum