Cześć, polecacie jakieś strony z aktualnymi testami na prawo jazdy? Widziałem stronkę https://www.prawo-jazdy-360.pl/test, która ma sporo pozytywnych opinii. Ktoś z Was z niej korzystał i moze polecić?
zdamyto.pl czy jakoś tak.
Co za.. admin się zaczął tak puszczać?
Konto od dzisiaj, i już na forum? Nie no, fajnie gdyby to był normalny użytkownik, ale po co było te ciągłe gadanie o miesiącu
Post wygląda... Spamersko. Bardzo pachnie reklamą. Jednocześnie z punktu widzenia strony, kontu nie ma nic do zarzucenia. Nie pojawił się żaden spam, nie jest też multi.
Antybristler, Viader mi mówił, że ostatnio się pojawiły takie konta na mistrzach wolności, chyba rejestrują się na wszystkim jak leci
[ Dodano: 2018-02-27, 16:59 ]
Na demotach też jest z tym problem, tylko że tam gorzej, bo nic nie można zrobić - używają nazw martwych, porzuconych kont żeby się uwiarygodnić.
_________________ Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 3000
Na demotach też jest z tym problem, tylko że tam gorzej, bo nic nie można zrobić - używają nazw martwych, porzuconych kont żeby się uwiarygodnić.
Dlatego na miszczach nie wolno kont porzucać tylko trzeba je skrupulatnie zamykać.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum