Na moje to żart. Śnił mi się dziś proroczy sen, że AM coś napisze, więc tak będzie.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Ludzie nie powinni nabijać się z pewnych spraw. Rzeczywiście, wygląda to na wyjątkowo prymitywny "kawał" - dlaczego "siostra AM" informuje nas o tym akurat dzisiaj, w Prima Aprilis?
Mimo wszystko, ma ktoś z nim kontakt? Na pewno wszystko z nim w porządku?
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
A dlaczego to fake?
- informowanie o rzekomej śmierci za pośrednictwem strony mistrzowie.org
- informowanie o tym akurat 1 kwietnia
- styl pisania ten sam co AM
- adnotacja o największej ilości ripost na głównej
- niby post pisany w smutnym (żałobnym) tonie, ale kilka zdań niezbyt pasuje do całości np. ta uwaga o konieczności poprawienia logowania na forum
- post napisany o godzinie, o której często komentuje AM czyli przed południem
- AM kiedyś pisał na forum, że mógłby poświęcić życie dla kogoś z rodziny, ale nie wyobraża sobie tego raczej wobec kompletnie obcej osoby więc teraz wymyślił sobie taką bohaterską śmierć
- I wreszcie najlepsze na koniec: siostra brata rzekomo zadźganego wybiera sobie na nick: "siekiera_siekiera" Mocno czarny humor
Ale trzeba przyznać AMowi, że tą nieobecnością przez ileś dni trochę uwiarygodnił ten pomysł.
Pewnie nas podgląda na niezalogowanym Ale może na wszelki wypadek edytujmy tu wszystkie posty tak, żeby powstał scenariusz ZSK o tym, że wierzymy, ale się nie przejmujemy
Pewnie nas podgląda na niezalogowanym Ale może na wszelki wypadek edytujmy tu wszystkie posty tak, żeby powstał scenariusz ZSK o tym, że wierzymy, ale się nie przejmujemy
Tak! Może przenieśmy to do forum ukrytego?
_________________ I'm boring myself just talking about this.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum