Wysłany: 2018-02-04, 15:03 Odzyskiwanie hasła do poczty
Straciłem dostęp do poczty, dziwna sprawa bo nie przypominam sobie żebym zmieniał hasło, a jednak żadne z tych co używam nie wchodzi. Są trzy sposoby odzyskiwania, pierwszy to alternatywny email (który jest juz nieaktywny), drugi to pytanie pomocnicze (które nie skonfigurowałem podczas zakładania) i trzeci polegający na wysłaniu sms (ale kosztuje 9zł wiec chce tego uniknac, poza tym nie ma pewności czy podałem ten numer co mam)
Ogólnie dupa, ale poprzez przeglądarkę w telefonie loguje mi się normalnie. I tu pytanie, jak mogę podejrzeć to hasło co jest zapisane w przeglądarce. Android / chrome / brak roota
Pozmieniaj ustawienia na telefonie, ewentualnie hasło. Dodaj pytanie pomocnicze, to nic nie kosztuje a naprawdę pomaga.
Odzyskanie hasła smsem - czyżby interia?
_________________ "Czasami konflikty muszą wybuchnąć tylko po to, żebyśmy wszystkiego nie robili sami jak takie osiołki".
"Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacie".
Mikołaj Rej
Interia nie jest taka zła, w porównaniu z Onetem czy WP jest o wiele mniej spamu reklamowego. Na Gmailu nie ma go wcale, ale za to dawać swoją korespondencję Hamerykańcom...
[ Dodano: 2018-02-04, 15:44 ]
A poza tym mam na Interii prosty adres - z imieniem i nazwiskiem, zakładałam go w 2006 roku na informatyce w gimnazjum. Za nic go nie oddam, bo teraz trudno o takie cuś.
_________________ "Czasami konflikty muszą wybuchnąć tylko po to, żebyśmy wszystkiego nie robili sami jak takie osiołki".
"Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacie".
Mikołaj Rej
Ostatnio zmieniony przez Mańka 2018-02-04, 16:23, w całości zmieniany 1 raz
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum