No hejka, postanowiłem założyć jakiś oryginalny temat, na pewno nie inspirowałem się ostatnią modą na tematy "zapytaj iksa"
Zabawa polega na tym, że wy ignorujecie ten temat, a następnie ja zapominam o tym temacie.
Po prostu klikacie ten przycisk
Następnie możecie mnie zignorować
Ostatnio zmieniony przez Mackers 2017-01-01, 21:40, w całości zmieniany 2 razy
o kurde dzięki mackers za ten przycisk, zawsze myślałam że jak już kliknę w temat który chciałam zignorować to już przepadło bo ignorowałam tylko z poziomu listanieprzeczytanychtematów xDDD
_________________ Gość
Sztuczna pochwa pod kątem 90 stopni przymocowana do czegoś, i rucham i jem
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Jak to się nie da? A ja to czym jestem jak nie ideałem?
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum