_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Ale w czym problem? Bartek nie jest emerytowanym adminem, a reszta emerytowanych ma wbite w forum i nawet tu nie zagląda, a co dopiero robić jakieś dymy
Musi wam się strasznie nudzić ostatnio chyba, że szukacie problemów na siłę
Szczerze powiem że myślałem że wszyscy emeryci mają dostęp do panelu admina i kiedy chcą to sobie wejdą po X czasu przerwie i wg swoich praw porobią porządki. A tu się zrobiła faktycznie drama tylko w sprawie Bartka. A tu wygląda na to, że wystarczy żeby się Bartek określił czy chce mieć dostęp do panelu- czyt. zrzeka sie emeryta, czy zrzeka się panelu admina. Wtedy bym wnioskował (prawo nie działa wstecz, więc Marki nie mają prawa bytu) o ost za wszelkie ingerencje. Z całym szacunkiem, ale to już osobna ankieta po wypowiedzi Bartka ;o
A, chwila, coś mi się przypomina... Chyba było tak, że pomimo skreślenia z grupy adminów wciąż miał uprawnienia, więc go wróciliśmy. Jedno z tych dwóch, nie jestem pewny. Ale zrzec się funkcji nie może.
_________________ Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 3000
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum