Nie jestem, taki głupi, nie dam się nabrać na tą głupią pułapkę -,-
AUUUUUUUAAAAAAAAAAA
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
niektóre myszy potrafią wyciągnąć ser bez uruchamiania pułapki
[ Dodano: 2017-11-08, 21:50 ]
ale nie icywind
[ Dodano: 2017-11-08, 21:50 ]
myszy>icywind
Tak naprawdę nie uruchomiłem żadnej pułapki bo to był tylko obrazek a moje "auaaa" było żartem.
Czasami zapominam jak łatwo cię zdezorientować, przepraszam. Ty Lilka też przeproś
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Ostatnio zmieniony przez icywind 2017-11-08, 21:59, w całości zmieniany 1 raz
15 lat i emerytura i dorabiam jako ochroniarz w tesco
Tak było do końca 2012 roku. Żołnierze, którzy zaczęli służbę od 2013, prawo do emerytury nabędą po odsłużeniu minimum 25 lat i ukończeniu 55 roku życia
Ja dobrze to wiem, ale to i tak nawet wtedy nie wyglądało tak jak jest to przedstawiane. W tym co wrzuciłem świetnie wyroznili bezsens tego stereotypu.
Ostatnio zmieniony przez Mormegil 2017-11-08, 22:47, w całości zmieniany 1 raz
15 lat i emerytura i dorabiam jako ochroniarz w tesco
Tak było do końca 2012 roku. Żołnierze, którzy zaczęli służbę od 2013, prawo do emerytury nabędą po odsłużeniu minimum 25 lat i ukończeniu 55 roku życia
Górnik potrzebuje tylko tych 25lat pracy pod ziemią Czyli 20lat, na dół i 45latek- dziadek, emeryt. Nic tylko wydobywać ;o
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum