Gdzie nie spojrzeć w poczekalni jego screen, z kolei ci co przeglądają wyłącznie główną nie będą go zbytnio kojarzyć. Nie wiem ile miał wrzuconych zanim jego pierwszy się dostał na główną, ale widzu ma godnego następcę
Ostatnio zmieniony przez Love178 2014-03-15, 12:59, w całości zmieniany 1 raz
Ogólnie jego skrinów w poczekalni jest tyle, że ku**icy idzie dostać. Te jego skriny zrobione na YT to wszystko on Zmieniał tylko nick, avatara już nie.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Mi się najbardziej rzucają w oczy jego screeny robione z jakiejś stronki, której nie znam. W kółko wrzuca komentarze 2-3 osób stamtąd, takie, trzeba przyznać, mniej lub bardziej słabe i albo on jest ich "adoratorem" albo to jego komentarze są xP Nigdy się nie wczytałam, zaczęłam już scrollować dalej na widok screena z tej stronki, wkurzające to, przyznaję xP
A pamięta ktoś te czasy tak stare w poczekalni, że był tam ciągły spam Kononowiczem?....To byłem ja
Przypomniało mi się jak na początku swojej "kariery" siedziałem na samosi i był tam troll podszywający się pod Kononowicza. Jakoś wtedy każdy jego tekst wydawał mi się śmieszny i pasujący do sytuacji, więc spamowałem jego odpowiedziami w poczekalni. Śledziłem go wtedy non-stop, więc miałem screeny jego odpowiedzi już po sekundzie odkąd tą odpowiedź dodał. Innych zaczęło to już denerwować i robili screeny łącząc moje screeny, żeby mnie wyśmiać podkreślali sekundy dodania odpowiedzi jako to niby dowód, że to ja sam byłem tym Kononowiczem i sobie cykałem screeny Na jakieś może i 20 screenów żaden nie wszedł, opinię wśród użytkowników miałem już zrytą Potem wrzuciłem screena z samym sobą i w końcu sie dostał, aż mi napisali, że pierwszy raz nie wrzuciłem czegoś z Kononowiczem i od razu główna. Swoją drogą jakimś dziwnym trafem mimo tego, że wrzuciłem do poczekalni z 50 screenów co najmniej, to te co sie dostały na główną są w większości z moim udziałem, dlatego w końcu przestałem usuwać niektóre zarchiwizowane screeny, żeby nie było, że tylko siebie wrzucam. A o mojej akcji z Kononowiczem jakoś szybko zapomnieli i w sumie mogłem zaczynać z reputacją od zera Niedawno mi się to przypomniało i jakoś sam zacząłem sie na mistrzach udzielać czasem jako Kononowicz XD
Gdzie nie spojrzeć w poczekalni jego screen, z kolei ci co przeglądają wyłącznie główną nie będą go zbytnio kojarzyć. Nie wiem ile miał wrzuconych zanim jego pierwszy się dostał na główną, ale widzu ma godnego następcę
Ale 5 screenów nawet mu weszło na główną Gość jest strasznie zawzięty, od Twojego postu czyli od wczorajszego ranka wrzucił kolejne 8 screenów, z czego połowa jest już w archiwum
No, nawet Kulfon się już wkurwił. Ty Kroko uważaj na mieście.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum