poczekajmy jeszcze na El Clasico, zapowada sie ciekawie
Nom, już tylko 2 tygodnie zostały Jeśli Real wygra to Barca już go może nie dogonić, jeśli będzie remis to nadal Barca będzie w grze, ale najciekawiej będzie jeśli Real przegra Wtedy walka o mistrzostwo będzie do ostatniej kolejki
Trochę offtop się robi, chyba będzie to trzeba przenieść do innego tematu.
A ja to Sevilli FC kibicuję Ostatnio 3-1 wygrali p
A tak to oprócz Primery to nie mam pojęcia co się w świecie sportu dzieje
O, fan innego klubu z La Liga niż Barca i Real to rzadkość Sevilla fajny klub, pamiętam jak dwa razy z rzędu zdobyli Puchar UEFA. Ładnie wtedy wymiatali
W ogóle liga hiszpańska jest dla mnie najciekawsza, bo niby o mistrzostwo walczą tylko 2 kluby (chociaż teraz doszło Atletico), ale w LM i Lidze Europejskiej (wcześniej Puchar UEFA) namieszał już chyba każdy klub z 1 ligi Barca i Real - wiadomo Valencia, Sevilla i Atletico zdobywały Puchar UEFA, Villareal doszedł do półfinału LM i o włos przegrał z Arsenalem walkę o finał, Athletic Bilbao doszedł do finału Pucharu UEFA po drodze lejąc m.in. Manchester Utd., Deportivo w jednym sezonie wyrzuciło Milan z ćwierćfinału LM po pięknym dwumeczu, Malaga rok temu niemal weszła do półfinału LM kosztem Borussi, zabrakło im dosłownie sekund. A i inne drużyny z La Liga walczyły dzielnie w pucharach
Ja w Primera Division lubię Athletic Bilbao za tą ich tradycję, że w drużynie mogą grac tylko baskowie. No i Barcę za szkolenie dzieciaków W tv był chyba program kiedyś "szkółka barcelony" czy jakoś tak.
I sociedad lubię, bo są fajni i mają fajny herb : D
Jedynie realu nie znoszę :\
Reszta jest ok
sa jakies szczegolne powody Twojej niecheci do Realu? czy tylko Ronaldo? ktorego sam nie trawilem jak gral w ManU, teraz mi nie przeakadza. ;]
jeszcze Valencie lubie, kiedys grali lepiej, zreszta jak Deportivo LC ktore w tym sezonie opusci Segunde Divisione i w przyszlym sezonie troche namiesza w Primerze.
Davos, wiesz moze ktora druzyna pierwsza w historii niestety ale obronila Puchar Uefa?
idk. nie podobajo mi się po prostu. nie lubię ronaldo, pepe, ramosa. Pamiętam, że kiedy real dostal manite od barcy to tak się sfrustrowali, że prawie nogi messiemu połamali :<
Ja w Primera Division lubię Athletic Bilbao za tą ich tradycję, że w drużynie mogą grac tylko baskowie.
Zgadzam się, Athletic Bilbao jest wyjątkową drużyną, grają w niej tylko Baskowie, a i tak nigdy nie spadli do Segunda División Pamiętam jak Llorente wymiatał bodajże w sezonie 2011/12, wszystko mu wtedy wychodziło. Świetny gość, szkoda że potem był wygwizdywany przez własną publiczność za to, że chciał odejść do lepszego klubu. Wcześniej miał status niemal legendy.
brzozik70043704352251515 napisał/a:
Davos, wiesz moze ktora druzyna pierwsza w historii niestety ale obronila Puchar Uefa?
Wiem, Real w 1986 roku... Ale to było w zamierzchłej przeszłości Całkiem niedawno powtórzyła to Sevilla, wtedy naprawdę wymiatali.
Skonczyl sie wlasnie meczyk wygrany Realu z Malaga.
skromne 1:0 moze byc dobrym, zimnym prysznicem przed El Casico, po drodze jeszcze jest tylko wtorkowa formalnosc w LM.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum