Kutwa, fail jak nic.
Chociaż... xd
Nie powiem, bo zawsze tak tydzień przed oddaniem krwi (oddając regularnie w pierwszy dzień po minięciu przerwy ośmiotygodniowej) mam nadciśnienie. Może to zbieg okoliczności, albo jestem wtedy na zmiany ciśnienia przewrażliwiony. Albo faktycznie gdzieś ziarnko prawdy w tej nadprodukcji jest ;o.
Mniejsza. Dalej będę oddawać. Póki zdrowie pozwoli
Kurwa no, dlaczego te głupie redaktorzyny z NT wpierdalają na sam początek artykułu zajebiście wielkie zdjęcie igły wbitej w żyłę? Mają rigcz? Nie sądzę.
_________________ "Czasami konflikty muszą wybuchnąć tylko po to, żebyśmy wszystkiego nie robili sami jak takie osiołki".
"Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacie".
Mikołaj Rej
Nie powinni, dla niektórych to jest okropny widok. Jeśli chcą wrzucać jakąs fotę w tym stylu, powinni wirzucić, jak pguła pobiera komuś krew, ale żeby to wkłucie nie było tak widoczne.
boszzze... ej mnie to nie śmieszy, bo mój ojciec takie ma podejście
zawsze słyszę, że ja to nienormalna jestem jak tak bez telewizora. No nie wytłumaczysz, że w necie masz wszystko
_________________ "Normalność to iluzja. To co jest normalne dla pająka... jest chaosem dla muchy. ~ Morticia Addams"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum