Chciałbym widzieć Macbeda na jakimś forum, gdzie naprawdę administracja jest ostra i wywala bez ceregieli każdego, kto zaczyna robić śmietnik. Pewnie by potem pisał do adminów skargi przez dobre pół roku :]
"bęcwały", moja pierwsza wypowiedź po wejściu na forum po nieobecności, była skierowana do ogółu użytkowników jako bandy przedszkolaków których wystarczy zostawić na chwilę a już robią burdel
zatem to że jest to obelga wobec administracji to już sam sobie dopowiedziałeś
natomiast jeśli uważasz "gupka" za BLUZG, to nie mamy o czym rozmawiać
Myślisz że dlaczego wymigałem się od wojska i zmieniam pracę średnio co osiem miesięcy?
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
no jakoś nie widzę żebyś tam odniósł się do mojego wytłumaczenia dlaczego napisałem "bęcwały", bo go tam nie było
ani czy naprawdę uważasz "gupka" za bluzg (jedyna tego typu wiadomość mówiąca bezpośrednio o Tobie)
Czy za każdy kolejny post narzekający na każdy kolejny post na temat marków powinien być warn?
TAK
gadamy sobie normalnie w 10 tematach o tym to zawsze kurwa musi się ktoś wbić że ile można że nie chce tego czytać że ignor że dajcie spokój...... do dupy se nasypcie spokój sprawa nie jest zamknięta
inb4 narzekanie na posty narzekające na posty narzekające na nocne marki
_________________ Gość
Sztuczna pochwa pod kątem 90 stopni przymocowana do czegoś, i rucham i jem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum