Brzmisz jakbyś wymienił wszystkie, ale wymieniłeś 7, a ten ma 13, jest tego więcej (nie musisz wymieniać) czy o coś innego chodzi? No ale połowa tych kategorii co wymieniłeś jednak z mistrzami nie ma nic wspólnego.
Są jeszcze 1 komixx na głównej 5 komixxów na głównej 10 komixxów na głównej itd.
http://komixxy.pl/user/Wilk1370 Masz najedź i sprawdź.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
AnswersMaster Loża Szyderców bezwzględny sędzia i kat
a na takim głupim wykopie nie wiem jak to jest dokładnie rozwiązane, ale dostaje się jakieś punkty za dodane znaleziska, za to ile osób je wykopało, z komentarze i za plusy przy komentarzach, i jakoś to się dodaje i mają różnokolorowe nicki. niektórzy nic nie piszą ale dużo dodają i są wysoko w rankingu, są też tacy którzy nic nie dodają ale dużo komentują i też są na górze, jakbym się na wykopie tyle udzielała co na miszczach to bym dawno miała bordo
(chociaz ostatnio mało co piszę to bym spadła)
_________________ Gość
Sztuczna pochwa pod kątem 90 stopni przymocowana do czegoś, i rucham i jem
To faktycznie brzydko wygląda... Ale na mistrzach byłyby maksymalnie 2 rangi czy inne ordery - 1 za screeny i 1 za komentarze, a jeśli zrobiłoby się te rangi w miarę ładnie to by zdobiły, a nie szpeciły jak na komixach
Mi się wydaje, że to co już jest ma być kolejnym krokiem by skłonić ludzi do dodawania screenów, a dodawanie czegoś podobnego na komentarze już temu nie służy, więc może zostać odrzucone
Mi się wydaje, że to co już jest ma być kolejnym krokiem by skłonić ludzi do dodawania screenów, a dodawanie czegoś podobnego na komentarze już temu nie służy, więc może zostać odrzucone
I pewnie będzie jak znam życie Ale co by nie powiedzieć, komentarze są ważną częścią mistrzów, bez tego wrzucanie screenów nie miałoby większego sensu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum