[ Komentarz dodany przez: Davos: 2017-10-14, 02:30 ]
Temat usunięty na wyraźną prośbę Icywinda: https://scr.hu/z7rk8j
jest jakiś skandal i nieśmieszny żart
nagle admini słuchają icywinda i spełniają jego prośby po paru minutach
Dobrze, że usunęli. Wieczorowe Andrzejki były sympatycznym, wspaniałym tematem ale potem ustawili na nie warny i stał się zdeformowanym potworkiem. To tak jakbyś była w ciąży i ma ci się urodzić piękne zdrowe dziecko, ale potem przychodzi admin miszczów i deformuje je do obrzydliwej formy, więc lepiej już je usunąć niż pozwolić, żeby dalej tak żyło, poszkodowane przez adminów nieprzypominające zupełnie tego czym miało być.
Jest sobie super dziecko w brzuchu mamy
przychodzi Jezusek
jeb z buta i się wszystko deformuje w środku
matka niezadowolona z tego co się stało
ludzie mówią żeby zostawić bo aborcja beee
przychodzi Jezusek znowu i mówi dobra to usuniemy dziecioczka w takim razie
mógłbym go cudownie uzdrowić ale go usunę
tak samo było z tematem
był spoko temat
admini popsuli
lud zdecydował żeby zostawić jak jest no trudno
przychodzi admin i na prośbę jednego użytkownika usuwa dwa tematy
kiedy mógł po prostu "uzdrowić" - tzn wywalić zapis o warnowaniu
Sprawdziłem właśnie wyniki ankiety i sam zagłosowałeś za tym, żeby były warny w andrzejach. No ale teraz to "mogliście wywalić zapis o warnowaniu". Konsekwencja tak bardzo
Sprawdziłem właśnie wyniki ankiety i sam zagłosowałeś za tym, żeby były warny w andrzejach. No ale teraz to "mogliście wywalić zapis o warnowaniu". Konsekwencja tak bardzo
Mówisz jakbym głosował za usunięciem a teraz się to burzył xD
nie mówię, że wywalenie ostów to IDEALNA opcja ale że na pewno lepsza niż ich całkowite usunięcie
warnowanie>zostawienie tematu i nie warnowanie>hatki z gówna > spqr > usunięcie tematu
a usuwając respektujecie wolę ludu?
Przypomnę, że za usunięciem wieczornych były 3 osoby z 19 które zagłosowały.
TO JEST RESPEKTOWANIE WOLI LUDU
NA FORUM JAK W ROSJI
Usuwając eliminujemy tematy, przez które były non stop gównoburze. Offtopowych tematów jest jeszcze kilka. Marki i andrzeje są w tej chwili zbędne, tym bardziej, że tylko wszyscy się przez nie żarli.
Jak Ci się tutaj nie podoba to droga wolna. Nikt Cię tu na siłę nie trzyma.
Kurwa weźcie mnie zawołajcie jak się to skończy bo zwyczajnie mam dość. Elo
No a co ja mam powiedzieć? Obojętnie co by nie zrobiła administracja to zawsze ktoś będzie miał pretensje. I weź tu kurna rozstrzygnij problem tak, żeby wszyscy byli zadowoleni :]
I może tak by było lepiej.
Polska B by się tliła w swoich odchodach, kłótniach PiSem, biedą, zacofaniem i nocnymi markami.
Polska A byłaby krainą radości i tolerancji, prężnie rozwijającą się oazą bogactwa, spokoju, szczęścia i wieczornych Andrzejów.
Ostatnio zmieniony przez icywind 2017-10-16, 20:23, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum