ale znalazłem ten obrazek jak jeszcze nie był postmemem, na stronie ze zleceniami grafik, komuś się spodobał ten pies na krześle i chciał wersję bez ogni i dymków
_________________ Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 3000
ja z postmemów zrobiłem w sumie tylko pranie, nawet się przyjęło na wykopie
zrobiłem jeszcze staranniejszą wersję "klimatyzacji" podrzuconej przez Morisa (wcześniej niż tamta pojawiła się w internecie, do kurwy nędzy) ale nie chce mi się szukać
ogólnie postmemy chujnia i śmieszne były tylko przez krótki czas, dobranoc
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
kaczkie kojarze ale tekstu nie
nie zaliczyłbym tego do żadnego z nurtów nowej fali memizmu
chyba że meta ale nie wiem dla kogo to niby miałby być humor wewnętrzny
[ Dodano: 2017-10-05, 16:37 ]
btw nie ma kaczków krzyżówków z czerwonymi głowami
[ Dodano: 2017-10-05, 16:38 ]
chodziło mi o tego kermita
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum