Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
_________________ Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 3000
ale czy to ma jakieś znaczenie jeśli nowa seria jest całkowitym zbeszczeszczeniem tego serialu i realizacją dziecięcych fantazji jednego z twórców?
Widziałem kiedyś tę nową serię, obejrzałem kilka odcinków. Tak jak dawne Atomówki były naszpikowane scenami walk, tak w tej nowej serii właściwie ich nie ma. Zrobili z tego jakieś urocze perypetie dziewczynek, które jakimś przypadkiem mają sobie moc. Owszem, pojawiają się starzy złoczyńcy, ale są pokonywani jakimś śmiesznym morałem, a nie walką. Dlatego niech sobie robią, co chcą. Nowa Atomówka może być nawet lesbijką w burce, ta kreskówka i tak jest już zniszczona.
I tak jedyną słuszną Atomówką w fioletowej sukience i o bardziej "krągłych" kształtach jest ta poniżej:
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
Ostatnio zmieniony przez Mackers 2017-09-18, 17:33, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum