Prawdę mówić, nie wiem, co mam o tym sądzić. Ale widzę, że sprawa jest grubymi nićmi szyta.
Chyba zdałoby się poczekać na to, jak sprawa się dalej potoczy, ale już na zespole wiesza się psy.
Gdzie?? Tam w komentarzach jest głównie stanowisko "oby sprawa się okazała nieprawdą" wobec zespołu, za to wszystkie mocne słowa są skierowane w stronę domniemanej ofiary - jak zawsze
My nie jesteśmy sędziami w tej sprawie, więc nie ma tu miejsca na nasze osądy, zwłaszcza, że to dopiero początek śledztwa. Tylko zastanawiające jest czemu akurat tych dwóch najbardziej podejrzanych odmówiło pobrania próbek DNA.
Gdzie?? Tam w komentarzach jest głównie stanowisko "oby sprawa się okazała nieprawdą" wobec zespołu, za to wszystkie mocne słowa są skierowane w stronę domniemanej ofiary - jak zawsze
W komentarzach na innych portalach oraz pod teledyskami na YT.
Właśnie z jednej strony dla mnie to dziwne, że niby najpierw tylko porwanie, a potem zbiorowy gwałt.
A z drugiej dwóch muzyków nie chce się badaniom poddać, to nie działa na ich korzyść.
Porwanie to nie jest "tylko"
Najpierw zgłaszasz porwanie, później osoba zostaje wypuszczona i dowiadujesz się, co się z nią stało - nie widzę sprzeczności
Aaaaaa fakt, źle przeczytałam. To w takim razie ciekawe, że zostawiła koleżankę i po pijaku pojechała sobie i nie powiadomiła policji, przecież też była napastowana.
Skoro doszło do gwałtu, to jakby nawet zostali złapani na gorącym uczynku, sprawa byłaby oczywista, tak to można jedynie spekulować :I
Nie ma za bardzo tego wieszania psów na Decapitated, póki co fani przyjmują postawę "Nie, nie mogli tego zrobić, to na pewno nie było tak.". Z jednej strony sprawa trwa, z drugiej wiele elementów układanki tworzy spójną całość.
Ostatnio zmieniony przez Szyszek 2017-09-12, 19:46, w całości zmieniany 1 raz
Z mojego miasta był Jan Kochanowski. Znaczy może nie dokładnie z mojego, ale okolic. W moim mieście przez chwilę proboszczem. Zespołu nie założył, ale tekściarzem był niezłym.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum