Wyśle cv do rządu, na pewno sobie poradzę lepiej od nich, jeszcze samochodami które mają kurwa wszelkie udogodnienia
może właśnie o te udogodnienia chodzi. Jeździłem starą zdezelowaną fiestą. Tydzien temu przeniosłem sie na nowszą Mazdę i jest taka cicha ze nie ogarniam jaką mam prędkość, musze sie przyzwyczaić do patrzenia na ta prędkość. We fiescie nie musiałem, bo czułem prędkość po ryku silnika i stopniu wibrowania części i samochodu w ogóle. A tu myśle sobie, że jade wolno po mieście a tu 70km/h XD
nie ogarniam jaką mam prędkość, musze sie przyzwyczaić do patrzenia na ta prędkość. We fiescie nie musiałem, bo czułem prędkość po ryku silnika i stopniu wibrowania części i samochodu w ogóle.
ja w swojej Fieście to kurde mam buta w podłodze a i tak zanim się rozpędzę to już trzeba hamować bo światła czy coś xD
ale to fakt, jak jadę autem taty to jedzie się 80 i tego w ogólnie nie czuć XD
w swoim starym Focusie jechałem 70 i też nie było czuć
teraz w sumie mam tę fiestę to i tak mi się nie pali żeby jechać więcej niż 50kmh, bo tym samochodem nie ma tej przyjemności a tak sobie spokojnie jeżdżę to pali malutko i w ogóle fajnie nigdzie się nie spieszę, bezpiecznie i wgllll
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum