W ogóle z logowaniem jest pewien problem, przynajmniej u mnie - kiedy wpisuje nick i chce najechać myszką na pole z hasłem to całe okienko z logowaniem mi znika i udaje się wpisać hasło dopiero za którymś razem Ktoś też tak ma?
Ja mam dokładnie to samo. Jednak po odświeżeniu strony jest tak jak być powinno. Ale niestety ten mały błąd jest do poprawki...
_________________ "Tu, gdzie często wiele chcesz, a mało możesz."
W ogóle z logowaniem jest pewien problem, przynajmniej u mnie - kiedy wpisuje nick i chce najechać myszką na pole z hasłem to całe okienko z logowaniem mi znika i udaje się wpisać hasło dopiero za którymś razem Ktoś też tak ma?
Kliknięcie na ludzika przekieruje na starą stronę logowania
Kliknięcie na ludzika przekieruje na starą stronę logowania
No teraz jest elegancko. Dzięki!
_________________ "Tu, gdzie często wiele chcesz, a mało możesz."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum