Wysłany: 2017-08-13, 15:10 Najbardziej wulgarne osoby na forum
W tym temacie będą zamieszczane ciekawe statystyki związane z postami. Zachęcam wszystkich do robienia własnych, wylądują one w 1 poście tematu z podpisem autora. Statystyki dostarczyła SZUKAJKAFORUMOWA
Jak wyszukiwać aby zrobić staty?
Cytat:
Należy pamiętać żeby nie wyszukiwać nicków osób, gdyż wtedy szukajka uwzględni mnóstwo cytatów które zaburzą wiarygodność wyników.
W polu "szukaj słów kluczowych" wpisujemy szukane słowo w cudzysłowiu
W polu szukaj autora wpisać nick użytkownika którego chcemy "sprawdzić"
W opcjach wyszukiwania zaznaczamy opcję "pokaż wyniki jako posty" oraz wybieramy "forum" na którym chcemy szukać danego słowa
Klikamy "szukaj", ale nie to na samym dole, tylko znajdujące się w tabeli "opcje wyszukiwania"
Liczba wyników odpowiada liczbie postów zawierających dane słowo
Najbardziej wulgarne osoby na forum by Wilku
Słowa użyte do wyszukiwania to "jeba" "pierdol" i "kurw". Ranking określa liczbę postów danej osoby które zawierają w sobie przynajmniej jedno z tych słów. Należy pamiętać o tym że ranking jest okrojony z wulgaryzmów które w czasie cenzury były gwiazdkowane Jak o kimś zapomniałem to proszę się upomnieć.
Słowo użyte do wyszukiwania to "wann". Ranking określa liczbę postów danej osoby które zawierają w sobie to słowo. Wyników było na tyle mało że odliczyłem cytaty.
No kurwa dlaczego tak wysoko? Przecież ja wcale kurwa nie przeklinam
_________________ Użytkownik icywind na forum Mistrzowie to osoba o wesołym usposobieniu, która lubi dzielić się zabawnymi memami, śmiesznymi historiami oraz ministrantowymi anegdotami. Jego posty przyciągają uwagę innych użytkowników, często prowokując uśmiech na ich twarzach. Icywind jest również pomocny w dyskusjach, dając wartościowe rady i informacje na różne tematy. Jego obecność na forum sprawia, że społeczność staje się bardziej przyjazna, angażująca i ministrantna dla wszystkich uczestników.
Mnie ludzie zarzucają, że strasznie przeklinam. Myślałam, że przesadzają, ale widzę, że jednak coś jest na rzeczy i muszę trochę bardziej się pilnować.
Tyle że ja jestem nerwus i choleryk i nawet w złości mi się wypsnie, a wkurzam się praktycznie codziennie..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum