Był już internetowym trollem, uzaleznionym od kompulsywnego fapania oblechem, ekshibicjonistą, korwinowcem szczerym i prawdziwym, alkoholikiem, metamorfozą wagową godną pokazania na ostatniej stronie tele tygodnia jako reklamy jakiegoś środka, lovelasem, ojcem cyganiątka i teraz ultra-katolem. Mim zdaniem cokolwiek teraz nie wymyśli będzie to już tylko rozmienianie się na drobne. By podtrzymać swoją legendę pozostaje mu już tylko umrzeć. Najlepiej w jakiś mocno bekowy sposób.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Ostatnio zmieniony przez JankielKindybalista85 2017-06-29, 00:07, w całości zmieniany 1 raz
Ja odkąd pierwszy raz zobaczyłam wojtka uznałam, że będzie w przyszłości mordercą psychopatą grasującym po jakichś maleńkich wioskach. I ta wizja jakoś mnie specjalnie nie opuszcza.
Czyli jak cały kontent na stronie głównej (oprócz pojedyńczych perełek)
Czego się nie robi, żeby dynia dojrzała do swojego pomarańczowego kolorku
Ale chyba polegnie w archiwum. 14/20
No cóż. so clouse
Ostatnio zmieniony przez dyniator 2017-06-29, 21:32, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum