Jak w temacie. Zabiłem dziś lewaka. W sumie nie chciałem tego, samo jakoś tak wyszło xDD Gadał coś o tym, że wszyscy ludzie są równi itp. No i nie wytrzymałem, zacząłem go dusić, niby żeby go postraszyć, ale potem on się przestał ruszać, oddychać itp. W sumie to nawet mi go nie żal xDDD I tak był idiotą. Tylko idioci mogą myśleć, że wszyscy ludzie są równi. Ale teraz się trochę boję, że po mnie policja przyjdzie. Będzie przypał jak stara się dowie.
Mam się sam zgłosić na policję i wszystko powiedzieć? Co mi radzicie?
P.S. Ciało zakopałem na pobliskim placu zabaw, gdzie bawią się dzieci sąsiadów xD"
Myślę że nic z tych rzeczy o których piszecie, bo Wojtek stał się religijnym fanatykiem. W związku z tym, będzie żył dokładnie według przykazań kościelnych. I to będzie jego odpał.
Zdobędzie i splądruje Konstantynopol bo wprawdzie Deus Vult ale jak jest okazja coś opierdolić po drodze to czemu nie.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Ostatnio zmieniony przez JankielKindybalista85 2017-06-28, 20:21, w całości zmieniany 1 raz
Myślę że nic z tych rzeczy o których piszecie, bo Wojtek stał się religijnym fanatykiem. W związku z tym, będzie żył dokładnie według przykazań kościelnych. I to będzie jego odpał.
Ja myślę, że opcja z przywróceniem prawictwa dalej się tu łapie
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum