Wysłany: 2014-02-12, 01:55 Główna ma ze mną jakiś problem.
Jest godzina 1:52 a ja od pół godziny przezywam kłopoty techniczne na głównej. To, że strona tnie się jak nastolatka z samosi to drobiazg. gorzej, że muszę się logować po 3 razy a kiedy w końcu mi się uda to natychmiast po wejściu w skrina w 4 na 5 próbach znów mnie wylogowywuje. A jeśli przytrafi się ten piąty radosny przypadek to kiedy chcę dodac komentarz wyskakuje "Wystąpił nieznany błąd. Spróbuj ponownie później." No i całą procedurę trzeba powtarzac od nowa, a nuż się uda. Co ciekawe po zalogowaniu się na multikonto wszystko śmiga płynnie jak zazwyczaj.
Ktoś jeszcze tak miał, czy też Mistrzowie znielubili konkretnie mnie?
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Ostatnio zmieniony przez bartek82r 2014-02-12, 08:34, w całości zmieniany 1 raz
Widocznie admini mistrzów stwierdzili, że za dużo masz top commentów i czas dać szansę innym
A tak poważnie to chyba mają jakiś problem, bo mnie też wylogowało podczas przeglądania głównej co nigdy wcześniej się nie zdarzyło. Chociaż aż takich problemów z logowaniem jakie wskazałeś nie mam.
u mnie działa teraz wszystko, to ciebie nie lubią :>
Olaboga! Co ja teraz biedny zrobię?!
[ Dodano: 2014-02-12, 02:03 ]
Davos napisał/a:
Widocznie admini mistrzów stwierdzili, że za dużo masz top commentów i czas dać szansę innym
Nie, to na pewno nie to. Jakby tak było to nie trafiłbym na główną kolejny raz! B)
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
I ten stan trwa. Zaraz będzie południe a Mistrzowie nadal sypią się gorzej niż wizja zielonej wyspy Tuska.
........................
........................
A u mnie dziś Mistrzowie działają bez zarzutu Nie wylogowało mnie ani razu, główną przejrzałem bez problemu. Ale screena żadnego nie wrzuciłem więc na ten temat się nie wypowiem.
Ja też miałam ten problem! (wiem, że to dawno nieaktualne, ale gdzieś musiałam napisać 666 posta, temat Jankiela się nadaje )
Ave Satan!
........................
........................
Post nr 666 liczy się za dwa! Takie oto są zwodnicze sztuczki Złego!
........................
........................
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum