Pewien koleżka postanowił wybudować wioskę Hobittów i zbiera dotacje. Fajnie byłoby tam spędzić kiedyś wakacje
Cytat:
Cześć ! Mam na imie Paweł i jestem marzycielem.
Od ponad 15 lat marzyłem o stworzeniu raju na ziemi rodem z Tolkienowskiego świata śródziemia. Krainy spokoju i szczęścia gdzie każdy zmęczony życiem w cywilizacji będzie mogł przyjechać i oderwać się choć na chwilę od trosk tego świata.
Postanowiłem stworzyć Shire - Hobbiton. Krainę zamieszkałą przez rasę niziołków ktorzy mieszkają w bardzo ciepłych i wygodnych norkach w ziemi. Kto widział film Hobbit lub Władca pierścieni wie o czym mówię domki będą dostosowane oczywiście do rozmiarów ludzi.
Z tego co on pisze to chce to w przyszłości wynajmować ludziom więc z czymś takim bardziej by na jakąś platformę crowdfoundingową bardziej pasuje a nie na pomagam.pl
Jednakże fundusze się skończyły i stanąłem chwilowo w miejscu. Jestem skromnym człowiekiem pomagającym zwierzakom w schronisku, a potrzebuję zakupić drewno konstrukcyjne, trochę tarcicy, desek. Materiały do budownictwa naturalnego - słoma glina, materiały izolacyjne oraz wykończenie wnętrza, kominek, instalacje wod-kan, łącznie z przydomową oczyszczalnią ścieków.
Z tego co on pisze to chce to w przyszłości wynajmować ludziom więc z czymś takim bardziej by na jakąś platformę crowdfoundingową bardziej pasuje a nie na pomagam.pl
też tak pomyślałam, w ogóle pomagam.pl mi się kojarzy raczej z pomocą chorym, biednym czy zwierzętom xd
Widzu rano mało czujny jest skoro mu się takie wyznania wymykają. N ale to Dżejk Dżylenhol, wybaczamy.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum