Grunge’owiec
Nikt Cię nie rozumie - współczujemy. Znając życie, stanie się tak dopiero po Twojej śmierci. Pisz dalej melancholijne wiersze i miej Kurta w serduszku - to nic złego! Tak, wiemy - tak naprawdę pochodzisz z Seattle... Łap - oto koszula dla Ciebie!
Co to w ogóle jest? I kim jest kurt? Na imie dla zmyślonego przyjaciela to prędzej mi się Kurt z Xmenów skojarzył niż jakiś muzyk
Co to w ogóle za subkultura? I co to za koszula o.O
Obrazek
ty tak serio
_________________ Gość
Sztuczna pochwa pod kątem 90 stopni przymocowana do czegoś, i rucham i jem
^Tak, serio serio. Wybacz, ale mieszkam w lesie, tu informacje docierają z opóźnieniem. Wiesz, gołębie pocztowe czasami zatrzymują się na ziarno trochę dłużej niż powinny. A później spasione lecą na raty.. i opóźnienie jest większe niż w PKP.
Nigdy jakoś specjalnie tymi subkulturami się nie interesowałem, w sumie dalej mnie nie interesują. O Kurcie słyszałem, ale też nigdy nie miałem ochoty do niego zajrzeć, zawsze wpadło coś lepszego do obczajenia. Nie wiem, np. anime
Hipis
Kochasz wszystkich, niestety nie wszyscy kochają Ciebie... Kiedy tylko pojawia się moment, w którym jesteś przytomny, zakładasz na swoją szyję dzwoneczek i wybiegasz nago na ulicę krzycząc o wolnej kopulacji. A przynajmniej byś tak chciał. Życzymy Ci tego! Mamy dla Ciebie samochód do popatrzenia!
Myślami ciągle jesteś w latach 80., nawet jeśli nie było Cię jeszcze wtedy na świecie. Splendor, groupies i grupa osób, którzy wiedzą jakich zespołów wolno, a jakich nie wolno słuchać (tylko 3 się liczą) - i jesteś w swoim żywiole. Zobacz, jakich mamy dla Ciebie kolegów!
_________________ I'm boring myself just talking about this.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum