Grunge’owiec
Nikt Cię nie rozumie - współczujemy. Znając życie, stanie się tak dopiero po Twojej śmierci. Pisz dalej melancholijne wiersze i miej Kurta w serduszku - to nic złego! Tak, wiemy - tak naprawdę pochodzisz z Seattle... Łap - oto koszula dla Ciebie!
Co to w ogóle jest? I kim jest kurt? Na imie dla zmyślonego przyjaciela to prędzej mi się Kurt z Xmenów skojarzył niż jakiś muzyk
Co to w ogóle za subkultura? I co to za koszula o.O
Te pytania też jakieś dziwne. Nie było tych odpowiedzi które chciałbym dać. A bardziej pod jakieś smęty podchodzące.
Np te szóste. Jakimi zasadami kierujesz się w życiu... NaOH jak najbardziej, ale nie było. To musiałem "i tak wszyscy umrzemy"
Zamanifestuję pogardę dla redaktorów Antyradia. Tacy tru anarchia, młodzieżowi i progresowi z jedynym prawdziwym gustem muzycznym i na dodatek z talentem dziennikarskim.
[ Dodano: 2017-06-01, 12:06 ]
Antyradio to to samo co pozostałe radia tylko zamiast wiecznie ten sam pop puszczają wiecznie ten sam rock. Jak zaczęli katować kiedyś Nikelbekiem cztery razy dziennie, to kupiłem wtedy transmiter fm do samochodu, bo wtedy przegięli.
Ten test był jakiś zjebany. Zakładał, że jedyne subkultury to te wywodzące się od rock.
Jakieś kurwa jebane Kurtowskie grunge wyszło.
To już nie mogli mnie poprosić o zabicie się? Byłoby szybciej i na temat. Zresztą kurwa. Powiązują vampsów z emo czy gothami. Nie to, żebym się na tym znał. Ale przynajmniej wiem, że to trzy różne grupy. No, może nie, aż tak się od siebie różniące ale to różne grupy.
Też mi wyszedł grunge No tak średnio bym powiedział.
Za dużo w tym teście pytań, w których nie ma się ochoty zaznaczyć żadnej z proponowanych odpowiedzi.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum