Ja wiem, że ta technologia powoli wychodzi z użycia, ale jest niezbędna jeśli potrzebujesz dostępu do starych stron.
A samo takie pierdolenie, że "niestety nie mogę skorzystać, bo nie mam rzeczy X", kiedy X jest darmowe i praktycznie nie odczuwasz jego posiadania...
To taka sztuka dla sztuki i utrudnianie sobie życia w myśl zasady "hurr durr, jestem lepszy i nowocześniejszy od was, patrzcie na mnie".
_________________ Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 3000
A samo takie pierdolenie, że "niestety nie mogę skorzystać, bo nie mam rzeczy X", kiedy X jest darmowe i praktycznie nie odczuwasz jego posiadania...
To taka sztuka dla sztuki i utrudnianie sobie życia w myśl zasady "hurr durr, jestem lepszy i nowocześniejszy od was, patrzcie na mnie".
Ostatnio zmieniony przez Mackers 2017-05-05, 13:04, w całości zmieniany 1 raz
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
darmowe i praktycznie nie odczuwasz jego posiadania
ja nie odczuwam (jak to kurwa nie odczuwam? XD zajmuje miejsce na dysku (a mam ssd więc dla mnie liczy się każdy megabajt), zużywa jakiś tam czas procesora i siedzi na ramie też go obciążąjąc, no ale załóżmy, że nie odczuwam), ale potencjalni hackerzy zacierają ręce na użytkowników Flash Playera XD
Zdajesz sobie sprawę ile razy Flash Player był w top1 najbardziej dziurawych oprogramowań? :V
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum