http://www.bartek82r.hpu....8&thread_id=223
A to był temat proroczy. Zapowiedziano przybycie Antka poprzez napisanie o zjadaniu żółwia. Wojtek z Bartkiem zapowiedzieli oficjalne forum. >.<
Veon :A ja nie pamiętam kiedy zacząłem .
Konto założyłem w lutym 2011, więc całkiem możliwe że mistrzów przeglądam od jesieni w 2010.
Choć bywały i przerwy.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
ciężko powiedzieć bo testy usuwane były ale chyba ten temat http://www.mistrzowie-for...ikiem-vt6.htm#2
tylko nie wiem czemu zniknął pierwszy post Veona przed tym moim, bo założył temat który było widać dopiero kiedy się w nim odpisało (dziwna bajera, czemu tego nie mamy? ) i był komunikat w stylu "aby zobaczyć tę wiadomość musisz być zalogowanym użytkownikiem i napisać w tym temacie".
podoba mi się w ogóle to " włączyłem "rejestrację" co oznacza, że nie trzeba się logować jako użytkownik "mistrz" Można stworzyć swoje własne konto"
każde forum o tym marzy!
podoba mi się w ogóle to " włączyłem "rejestrację" co oznacza, że nie trzeba się logować jako użytkownik "mistrz" Można stworzyć swoje własne konto"
każde forum o tym marzy!
Też mnie to rozwaliło
Myślałem że rok dwa to będzie jakiś sukces a tu już tyle minęło.
Dzięki Wam wszystkim
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum