Wysłany: 2017-04-01, 13:31 Nowy admin strony - gratulujemy!
Ta informacja miała się pojawić dopiero za kilka dni - wiadomo, dzisiaj Prima Aprilis i wszystko wygląda niewiarygodnie, ale Iza nie wytrzymała i napisała już wszystko na grupie na Fb, więc jako admini strony czujemy się zmuszeni to potwierdzić. Niestety pomimo mojego dołączenia do Ekipy jest ciężko - mnie dużo czasu zajmuje uczelnia, inni admini mają na głowie też inne serwisy. Dlatego właśnie w zakładce mistrzowie.org/konkursy przez ostatnie dwa tygodnie trwał konkurs na nowego administratora. Wiedzieli o tym pewnie wszyscy, którzy regularnie zaglądają na stronę. Z nowym miesiącem możemy ogłosić zwycięzcę.
Gratulujemy, Iza!
Oczywiście Mis nie będzie od razu adminem z pełnią uprawnień, musimy się upewnić co do jej zaangażowania (EKHM, macbed, EKHM, Moris), dlatego czeka ją miesiąc zwykłego moderowania. To chyba tyle. Jeszcze raz gratuluję.
Mis, masz już uprawnienia, na razie tylko moda. Akurat nałożyły się z losowo rozdawanym banem systemowym, więc pobawić się nimi będziesz mogła dopiero jutro.
Ale ja mam za multikino
W sumie to nawet śmieszna ta literówka.
Ale mój ban jest zasłużony. Zresztą dlatego też zdegradowali mnie z funkcji admina (tak, właśnie o to chodziło więc już nie będę zakładał osobnego tematu związanego z moja utratą czerwonego koloru) A ban miss wymyślony na potrzeby 01.04
No cóż, musiałeś się spodziewać, że się doigrasz. Już raz za to beknąłeś.
Bądź pewny, że awans mis jest dokładnie tak samo prawdziwy, jak Twoja degradacja.
Bartek, ale Ty wiesz, jak działa ban na Mistrzach? Kto jak kto, Ty powinieneś wiedzieć. Widzisz wszystko. Ban obejmuje wyłącznie działania usera - nie można pisać komentarzy, dodawać screenów. Nie wpływa na działania moderatorskie i administratorskie. Wywalanie czegoś do archiwum, edycja screena itp. Moris Ci to potwierdzi, testowałam na nim bany jak zostałam adminem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum