no bo rozumiesh nas, w tym 'nie wiem' chodzi o to, że z kimś chodzimy ale to tak na niby bo go nie kochamy ale gupio zerwać i nie wiemy czy to miłość : ((
Ja to interpretowałem bardziej jako to, że z kimś się pieprzymy ale nie chodzimy w gruncie rzeczy albo takie szczeniackie z podstawówki, że z kimś chodzimy ale ten nie wie, że jest z nami
albo jak się podkochuje w aktorach/aktorkach albo postaciach z książek, gier, seriali o.
ta trzecia odpowiedź wcale nie jest taka bez sensu!
Jako wolny facet, który jest zadowolony z tego faktu mogę wręcz stwierdzić, że ta trzecia odpowiedź ma więcej sensu od pierwszej.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
A tak właściwie to kim są Ci związkowcy na forum? Jemszyszki, Barbra, Bartek (ten to już nie tyle w związku, co w niewoli. Babilońskiej i egipskiej bo i żona i dzieci)... i dalej nie wiem. Brakuje dwójki.
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
A tak właściwie to kim są Ci związkowcy na forum? Jemszyszki, Barbra, Bartek (ten to już nie tyle w związku, co w niewoli. Babilońskiej i egipskiej bo i żona i dzieci)... i dalej nie wiem. Brakuje dwójki.
Ktoś udaje, albo Wojtek zaznaczył, że z ręką.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Własnie. Ruda, Antek i Kalipso jako jednak osoba i się zgadza. Choć tez nie do końca bo Ruda nie głosowała bo znikła z forum. Brzozik? Brzoik na bank zagłosował na "nie wiem".
Najbardziej podoba mi się opcja, że na tak zagłosowali Wojtek i xkenq - jest między nimi jakaś mroczna fascynacja.
........................
........................
Wodzu to W ZWIĄZKU z tym, że matura powinien się uczyć a nie bajerować!
........................
........................
Shar masz 11 postów do dwóch tysięcy. Nie zmarnuj jubileuszu na coś w stylu pytania Widza o brwi. Niech to będzie coś fajniejszego.
........................
........................
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum