_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
nie ogarniam tego tweetcha. o co chodzi w tym? To są te stare dobre pokemony z gameboya, ale multi, czy że jak? Przede wszystkim nie wiem jak włączyć jakąkolwiek grę z tych pokemonów, trafiam tylko na filmiki.
O! Dzięki za odkopanie tego tematu, nie mogłam go znaleźć No nie brałam udziału w tym, pewnie by mi nerwy puściły xD Ale obejrzałam i chciałam polecić tutaj filmik Top 10 Twitch Plays Pokémon Moments, który pokazuje w skrócie mniej więcej co było najbardziej "emocjonujące" (nie wiem czy to słowo pasuje, jak podejmowanie jednej akcji trwało z 7 godzin i nie wszystko to są konkretne momenty ) w pokonywaniu pierwszej generacji oraz, że ogólnie w Twitchu stosuje się różne metody typu demokratycznego wyboru ruchu i bla bla bla http://www.youtube.com/wa...hxIrZVdAVdwL3bQ
moda na to przeszła już w lutym, ale widzę że niektórzy dalej nie mają co robić z życiem. sama w to nie "grałam" ani nawet nie patrzyłam się więcej niż 3 minuty, ale zawsze bawiły mnie obrazki z tego.
AnswersMaster Loża Szyderców bezwzględny sędzia i kat
mam prywatnego maila i maila marcinek6000, który jest do wszystkiego, właśnie do takich rzeczy. Problem w tym, że ten fake mail jest przeze mnie o wiele częściej używany.
Ostatnio zmieniony przez SlownikOrtograficzny 2014-12-12, 21:13, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum