_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Ostatnio zmieniony przez JankielKindybalista85 2017-03-09, 22:09, w całości zmieniany 1 raz
krwa... ja nie bez powodu zignorowałem temat motoryzacja. Dajcie jakieś wasze fotografie
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Ale to z tymi niższymi obrotami około 2 tysiące to na zimnym silniku a jak się nagrzeje to już można wedle uznania i nic się złego nie powinno dziać. No nie kręcić do odcinki to wiadomo
Tak się zastanawiałem ostatnio, co by było gdyby nastawić tempomat na 100km/h na pierwszym biegu. Czy programiści przewidzieli takich debili, czy samochód będzie próbował aż się rozjebie.
Ostatnio zmieniony przez Mormegil 2017-03-09, 22:20, w całości zmieniany 1 raz
Problem w tym że ja mam ten licznik bezbarwny.. ani żółtego, ani czerwonego pola. Nawet nie wiem jaki jest jego limit, być może już w żółtym polu byłem, tego nie wiem xd wiem, że silnik głośno chodził xd wtedy odpuszczałem dalsze gazowanie
Problem w tym że ja mam ten licznik bezbarwny.. ani żółtego, ani czerwonego pola. Nawet nie wiem jaki jest jego limit, być może już w żółtym polu byłem, tego nie wiem xd wiem, że silnik głośno chodził xd wtedy odpuszczałem dalsze gazowanie
Stestuj raz się nic nie stanie ale już po dźwięku silnika idzie wyczaić czy się obroty kończą
........................
........................
Tak się zastanawiałem ostatnio, co by było gdyby nastawić tempomat na 100km/h na pierwszym biegu. Czy programiści przewidzieli takich debili, czy samochód będzie próbował aż się rozjebie.
Chyba przy odcinie wyłączy się tempomat. Sprawdziłbym, ale nie mam manuala :v
_________________ I'm boring myself just talking about this.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum