Widzę, że nie tylko ja mam takie pasjonujące rozmowy.
Niebieski- ja
Czerwony- Nieja
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
jak wepchniesz ją do rzeki, odetniesz warkocz i zgłosisz ją do psychologa, to jest twoja.
Ugh. Żarty żartami.Czy mogłabyś mnie tu takim typowym gimbusem nie obrażać? Troszkę to denerwujące Z góry dziękuję.
[Wojtekmode on]Nie wyzywaj mnie od podludzie, to śmieciowe przezwisko na mnie nie zasługuje! PODLUDZIE! LEWAKI![/Wojtekmode off]
wysyłający zawsze po prawej (czyli niebieska), ty smartfonowy ignorancie!
Cytat:
Ugh. Żarty żartami.Czy mogłabyś mnie tu takim typowym gimbusem nie obrażać? Troszkę to denerwujące Z góry dziękuję.
oj no, ale twoje sposoby podrywu są tu sławne i rozpoznawalne
poważniej: nie, z tej rozmowy również nie wynika, że odwzajemnia uczucia. choć z drugiej strony potraficie długo rozmawiać na ten sam temat i jedziecie na tej samej fali.
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Może doprecyzujmy dla Widza, bo jeśli ty odbierasz to wtedy po prawej jest odbierający a nie wysyłąjacy Po prawej jest zawsze właściciel telefonu, po lewej - jego rozmówca
oj no, ale twoje sposoby podrywu są tu sławne i rozpoznawalne
Schlebiasz mi
pisze kropkę przed innymi znakami interpunkcyjnymi, nie bierz jej.
[ Dodano: 2014-02-15, 15:05 ]
brzozik70043704352251515 napisał/a:
I DLACZEGO KOBIETA ZAWSZE CZEKA TAK JAK JA, ZE TA DRUGA OSOBA, PIERWSZA NAPISZE?
ja nie czekam. ja zawsze spamię. najczęściej zacznę rozmowę jakimś linkiem do śmiesznego/gupiego obrazka.
ale spoko, jak byłam w 'tym stanie' też czekałam aż 'druga' osoba napisze, bo zwyczajnie się bałam że coś głupiego palnę, albo że ktoś inny jest przy kompie i w ogóle nie umiem zacząć pisać "o niczym" ale heartattack jak się jednak dostało wiadomość był uroczy.
pisze kropkę przed innymi znakami interpunkcyjnymi, nie bierz jej.
Już ją za to opierdzieliłem i zagroziłem, że jeśli nie skończy tego robić to nici z naszego związku.
Może doprecyzujmy dla Widza, bo jeśli ty odbierasz to wtedy po prawej jest odbierający a nie wysyłąjacy Po prawej jest zawsze właściciel telefonu, po lewej - jego rozmówca
No przecież wiem, mam tak samo u siebie -,-
Tylko żartowałem.
Zresztą, jak już pisałem, screenshot mógł pochodzić z telefonu kolegi
_________________ Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 3000
Zresztą, jak już pisałem, screenshot mógł pochodzić z telefonu kolegi
to by zaprzeczało moje widoczne na nich relacje z nim widywałam go tylko na konwentach, jedyny temat z którym nim poruszałam w tych smsach.
oboje już na nie nie jeździmy a człowiek dalej ma siłę pisać.
btw właśnie się dowiedziałam, że dziś mija 7. rocznica mojego największego friendzone
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum