Zgodnie z obietnicą. (z tą tutaj - link)
Po wielu miesiącach oczekiwań.
Po wielu godzinach kodowania.
Wreszcie nadchodzi.
On!
Dlugo wyczekiwany.
Niepowtarzalny.
Zabójczo prawdziwy i śmieczny.
Oto on:
Generator Wojtkowizmów !
Życzę miłego odnajdywania perełek zapraszam do dzielenia się nimi
Krótki opis funkcji:
-Wszystko generuje się w 100% automatycznie.
-po kliknięciu na link, automatycznie się on zaznaczy i możemy go szybko skopiować. Link można wstawić na forum i wyświetli się innym dokładnie ten tekst który wygenerował się tobie.
-Pod spodem znajdują się linki do źródeł z których zostały wzięte skrawki zdań z których powstało całe zdanie widoczne w generatorze.
-kod źródłowy skrypty udostępniam za darmo:
Klimat zmienia sie co kilkaset lat i jest to naturalne.. czlowiek nad tym NIE PANUJE. Zimy w sredniowieczu byly twardsze niz wiekszosc kobiet ktore lubia polityke
W ogóle Moris powinieneś roboty poszukać związanej z programowaniem bo dobrze Ci to wychodzi
myślałem nad tym
aczkolwiek ja programuje głównie w PHP, kiedyś byli bardzo poszukiwani programiści PHP, były dobre oferty pracy a ostatnimi laty tyle osób się rzuciło na to, że już nie ma tak dobrej sytuacji i pracodawcy wymagają przy okazji znajomość 5 języków obcych, 15 frameworków, progrmowanie obiektywne obviously, prawa jazdy na autobusy, umiejetnosc poslugiwania się frezarką i licencję na helikoptery
oczywiście trochę przesadzam ale pije do tego, że wynagrodzenia jak na programistę nie są rewelacyjne a i wymagania duże mają pracodawcy
Ostatnio zmieniony przez Moris299 2017-02-25, 22:34, w całości zmieniany 1 raz
Nie no bez przesady, mediana zarobków programisty php to 5 tyś PLN.
Aczkolwiek gdybym chciał się zatrudnić na takim stanowisku to czekało by mnie jeszcze sporo nauki, głównie nauka programowania obiektowego, nayka najpopularniejszych frameworków oraz podszlifowanie języka angielskiego.
"Jeśli cos co jest panstwowe dziala dobrze to znaczy, ze szmata raczej nie jest w ciazy"
"Love178, To tylko twoja interpretacja, faktem jest, ze wygladasz jak czeczenski terrorysta"
"Love178, To tylko twoja interpretacja, faktem jest, ze Wojciech I Kasprzyk jest dymany nawet przez Kube"
"Możliwe, aczkolwiek rozmiar mojego penisa w centymetrach i tak jest dużo większy niż Hitlera, albo Stalina"
"Love178, To tylko twoja interpretacja, faktem jest, ze lepiej byc narodowosci polskiej niz innej."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum