[ Dodano: 2015-05-12, 22:42 ]
Love, jak w Królestwie Wiewiórek załatwia się pozwolenie na budowę? Chciałbym se taki pałacyk szczelić na pamiątkę dawnego Imperium
Materiały i ekipa to nie problem, ale z formalnościami może być gorzej. Kto mi uwierzy, że jestem byłym władcą legendarnego Imperium sprzed kilku tysięcy lat?
Jest ciężko, przez tydzień nie mogłem znaleźć samego idiotycznego edytora (wyszukiwanie nie pomagało), nie wpadłem na to że może być w folderze "Ubisoft". Pierwszy raz używam edytora w trójce. Nie mam pojęcia jak zrobić bardziej wyrafinowane biomy niż "trawa", "woda", "śnieg", "lawa" i "piasek" (widziałem przecież w rozgrywce, że są), niektóre opcje wygranej są z jakiegoś powodu domyślnie zablokowane, ja tego edytora po prostu nie rozumiem
Ej, ten edytor z HOMMIII nie jest jakoś szczególnie skomplikowany. Może na pierwszy rzut oka tak wygląda, ale jak już przejrzysz wszystkie opcje i trochę się pobawisz to szybko załapiesz co i jak.
W każdym razie dla Mackersa. Ten temat był jednym z bardziej bekowych w starych dobrych czasach forum. Aż się łezka w oku kręci... że mi się piwo własnie skończyło. Jednak Makiers oddaj!
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Już nie dramatyzuj. Masz metrczydzieści w butach, wszędzie się gdzieś wciśniesz.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum