ogólnie wyznam wam coś
mam zawsze dwie rolki, jedna normalnie w tym czymś na papier, a druga na spłuczce bo jak sobie sikam to mi się nie chce schylać i mam taką sobie rolkę, po którą tylko sięgam i już mam w ręku, dobry patent, co? możecie kopiować, udzielam kopirajts
Zależy: w moim rodzinnym domu się wiesza tak jak na obrazku nr 1, w Poznaniu nie mam do tego warunków i sobie stoi na podłodze albo na stercie innych papierów.
(Tak naprawdę to nikt nie wpadł na kupno tego wieszadełka, a że mieszkam z Żydówami, które mają problem z oddaniem mi długu po zakupach po cholerę mam inwestować w nieswoje mieszkanie?)
_________________ "Czasami konflikty muszą wybuchnąć tylko po to, żebyśmy wszystkiego nie robili sami jak takie osiołki".
"Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacie".
Mikołaj Rej
Ostatnio zmieniony przez Mańka 2017-01-22, 11:52, w całości zmieniany 1 raz
Ale jeśli wieszasz tak jak po lewej, to ciągnąc papier dociskasz go do ściany podczas ciągnięcia, a w wariancie po prawej przy ścianie jest w tylko w momencie "spoczynku", co sprawia, że w sumie wariant po lewej rzadziej dotyka ściany niż ten po prawej.
[ Dodano: 2017-01-22, 12:48 ]
Mistress9 napisał/a:
W ogóle nie pojmuję wieszania papieru jak na obrazku po prawej triggeruje mnie to muszę przyznać
That's the only reason why we are not a couple.
_________________ Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 3000
Ale jeśli wieszasz tak jak po lewej, to ciągnąc papier dociskasz go do ściany podczas ciągnięcia, a w wariancie po prawej przy ścianie jest w tylko w momencie "spoczynku", co sprawia, że w sumie wariant po lewej rzadziej dotyka ściany niż ten po prawej.
To ja nie wiem jak Ty ten papier ciągniesz, bo ja nie dociskam niczego
Wiadomo, że tak jak po lewej. Nie lubię, gdy papier przylega do ściany, zawsze jak widzę że jest w ten sposób zawieszony to poprawiam go na jedyne właściwe ułożenie :]
Mistress9 napisał/a:
I masz błąd w ankiecie widzu. Powinno być:
Nieprawidłowo (po prawej)
Prawidłowo (po lewej)
[ Dodano: 2017-01-22, 12:38 ]
A, to SO dodał ankietę. Więc to on zrobił błąd!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum