wgl takie testy to guwno, gdzies pamietam mialem jakis sensowny bo nie ograniczał się do durnego iq tylko wyróżniał wszystkie bodajże znane 7 typów inteligencji
iq to nic a robic te testy mozna sie wyuczyć po prostu, mieć w chuj wysokie wyniki a nadal być dumb af
ni chuja nie wiem co miało być w tym bodajże 17, z tą cyfrą pod gwiazka i ni chuj. pierwiastkowałem, mnożyłem, dzieliłem, dodawałem, odejmowałem piony, poziomy, po ukosie w jeną, w drugą, kompbinowałem i nic nie wymyśliłem xD
ostatnio też miałem z tym problem. Ale stwerdziłem, ze nie bede strzelał tylko dałem "nie wiem"
Dołączyła: 10 Sty 2017 Posty: 162 Skąd: Z probówki (a tak naprawdę to nie)
Medale: Brak
Wysłany: 2017-01-21, 00:46
Moris299 napisał/a:
ni chuja nie wiem co miało być w tym bodajże 17, z tą cyfrą pod gwiazka i ni chuj. pierwiastkowałem, mnożyłem, dzieliłem, dodawałem, odejmowałem piony, poziomy, po ukosie w jeną, w drugą, kompbinowałem i nic nie wymyśliłem xD
ostatnio też miałem z tym problem. Ale stwerdziłem, ze nie bede strzelał tylko dałem "nie wiem"
wgl takie testy to guwno, gdzies pamietam mialem jakis sensowny bo nie ograniczał się do durnego iq tylko wyróżniał wszystkie bodajże znane 7 typów inteligencji
iq to nic a robic te testy mozna sie wyuczyć po prostu, mieć w chuj wysokie wyniki a nadal być dumb af
to sie dobrze składa bo na fb mozna już zmienić sobie płeć na jakąkolwiek, więc w polu płeć mam wpisane "did u just assume my gender"
na tinderze za to dodali bodajze 38+ płci i wybrałem "two spirit". nie wiedzailem jeszcze wtedy co to jest, ale brzmiało zajebiście
potem poczytalem i chodziło o coś z indianami ale juz nie pamietam o co
To 17 a tak naprawde 18 to obczaiłem od góry do połowy na odejmowanie a liczba niżej to wynik ale później to już mnie przerosło. Także Orel jak masz rozwiązanie to daj znać na priv jak możesz
Wyłożyłam się zapewne w tym z kłamaniem, bo zamiast pomyśleć chwilę kliknęłam z pamięci (mam książkę z zagadkami logicznymi, jest tam prawie identyczna zagadka).
Na komputerze Ci rozpiszę, 17 wychodzi.
_________________ Każdy ma prawo do szczęścia... ale nie każdy ma szczęście do prawa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum