To akurat nie było trudne bo Zak, Jankiel i Moni często znikają i wracają A Icka na pewno po wygaśnięciu bana będzie korciło, żeby chociaż tu zajrzeć, a jak już zajrzy to zostanie na dłużej (do momentu otrzymania następnego bana ). Największe wątpliwości mam co do Bruti i Murzyna, ale liczę, że ta pierwsza mimo wszystko kiedyś tu wpadnie, a drugi da się przekonać do powrotu na forum. W końcu obydwoje odeszli przez Vidarra, a jego już na forum nie ma.
Ostatnio zmieniony przez Davos 2017-01-15, 01:26, w całości zmieniany 2 razy
No i dołączy też do nas kilku nowych userów, którzy zostaną na dłużej.
[ Dodano: 2017-01-15, 01:29 ] Davos, jeden/jedna z dawnych a już nieaktualnych stałych bywalców forum założyła konto w przeciągu ostatnich miesięcy (nie powiem dokładnie ilu, bo nie będę jej demaskować jeśli zechce zacząć się udzielać), ale na tym się skończyło. Źródło tej wiedzy - powiązane konta na Mistrzach.
W końcu obydwoje odeszli przez V - r, a jego już na forum nie ma.
?
?
?
?
przecież on nic Murzynowi nie zrobił, czemu wiecznie na tym forum ktoś puszcza jakąś plotkę i potem wszyscy w to wierzą
z bruti dokładnie nie pamiętam, jeżeli ktoś osobiście ją zapytał i odpisała, że przez niego to k ale mi się wydawało, że odeszła przez brak czasu jak przeprowadziła się do uk?
moze jeszcze ktos uwaza ze Janek przez wid ra odszedl? xD
przecież on nic Murzynowi nie zrobił, czemu wiecznie na tym forum ktoś puszcza jakąś plotkę i potem wszyscy w to wierzą
Może dlatego, że to nie była plotka? Tak się składa, że swego czasu wymieniłem z Murzynem trochę PW, gdy jeszcze był na forum. I wtedy mocno narzekał na Vid.arra, m.in. na to, co ten wrzucał w temacie "W górę serca". I zagroził, że jeśli nic się nie zmieni to on odejdzie z forum. Próbowaliśmy trochę przystopować Vida.rra, krótko był spokój, a potem ten ostatni znów zaczął ludzi obrażać i Murzyn się zwinął z forum.
Brutalka po przeprowadzce do UK faktycznie rzadziej wchodziła na forum, ale od czasu do czasu jednak tu zaglądała. A potem miała spinę z Vida.rrem, wygarnęła mu, że się mocno zmienił na gorsze i też już przestała tu wchodzić. A jestem na 100% pewny, że ktoś z forum wspominał, że Bruti napisała mu na fb czy gdzieś indziej, że odeszła m.in. przez niego.
Z Jankielem wiadomo, inna historia, ale swego czasu on też napisał mi na PW, że dziwi się naszej cierpliwości do Vida.rra bo gdyby on był adminem to już by dawno "zrobił z gościem porządek".
Ostatnio zmieniony przez Davos 2017-01-21, 17:03, w całości zmieniany 1 raz
Tak się składa, że swego czasu wymieniłem z Murzynem trochę PW, gdy jeszcze był na forum. I wtedy mocno narzekał na Vid.arra, m.in. na to, co ten wrzucał w temacie "W górę serca". I zagroził, że jeśli nic się nie zmieni to on odejdzie z forum. Próbowaliśmy trochę przystopować Vida.rra, krótko był spokój, a potem ten ostatni znów zaczął ludzi obrażać i Murzyn się zwinął z forum.
skoro tak to ok, po prostu nigdy nie pokazał jakoś swojego niezadowolenia i nic bezpośrednio do niego nie napisał. poza tym miałem wrażenie, że poszedł bo czuł sie tutaj niedoceniony
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum