Dołączyła: 10 Sty 2017 Posty: 162 Skąd: Z probówki (a tak naprawdę to nie)
Medale: Brak
Wysłany: 2017-01-14, 22:56
ZróbmySobieKupę napisał/a:
Bywasz zmęczona?
Zdarza się czasem, szczególnie, kiedy mam próby chóru do 22, w domu jestem o 23.45 i wstaję o 4 na autobus, bo mam na 8 rano. O dziwo nigdy nie pijam kawy czy innych wzmacniaczy. I tak nic nie dają.
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Dlaczego w zakładach przemysłowych do maszyn stosuje się przyłączone równolegle kondensatory?
( ͡° ͜ʖ ͡°)
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Dołączyła: 10 Sty 2017 Posty: 162 Skąd: Z probówki (a tak naprawdę to nie)
Medale: Brak
Wysłany: 2017-01-15, 11:02
Lilith_Madness napisał/a:
Koty czy psy?
Wolę koty, jakoś mnie bardziej przekonują, choć poznałam i koty skurwysyny i koty milusie. Psów dobrze wychowanych niestety nie miałam okazji poznać, więc za nimi nie przepadam, bo nikt nie dbał o te swoje psy, które w dodatku niemiłosiernie śmierdziały. Poza tym kiedyś zostałam zaatakowana przez psy luźno biegające, ale miały właściciela (i nie miały wścieklizny).
[ Dodano: 2017-01-15, 11:06 ]
ChodnikowyWilk napisał/a:
Przyszłem se tu, luknąłem na ten topik i mam, zapytaniete go typu;
Co sądzisz o ludziach nie szanujących języ. Polskiego ?.
Że powinni zacząć go szanować, bo skoro ktoś nie potrafi nawet odmieniać przez przypadki (tą książkę zamiast tę książkę), nie umie używać zaimków wskazujących (te auto zamiast to auto, te powietrze zamiast to powietrze), nie umie poprawnie korzystać z przypadków (wszystkim kobietą zamiast wszystkim kobietom) oraz szatkuje zdania przecinkami jak pojebany, to musi być z nim naprawdę źle.
_________________ Każdy ma prawo do szczęścia... ale nie każdy ma szczęście do prawa.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum