Szukam filmu, którego widziałem tylko urywki, dawno temu. Wiem, że był o parze zakochanych chyba; kobieta miała jakieś problemy psychiczne i była święcie przekonana, że jej partner ją zdradza. Zabiła chyba tę drugą (partner wcale nie zdradzał); potem była scena na dachu, kobieta chce się zabić, facet do niej podchodzi i chce ją uspokoić, przytulają się, a ona potem zabija nożem jego i siebie. Nie wiem czy to był dobry film, widziałem tylko urywki, ale w tej chwili jest mi cholernie potrzebny, chyba jeszcze popytam na jakichś forach filmowych, jak nikt nie będzie wiedział.
[ Dodano: 2017-01-13, 15:11 ]
I nie, to nie jest "Dom z kart" z 1993 r.
[ Dodano: 2017-02-01, 12:34 ]
To teraz ja spróbuję.
Szukam filmu, chyba komedia, akcja działa się coś koło 18/19 wiek, tak na oko. Jeden wątek był taki, że jakiś gość miał się chyba ukryć czy coś i kumpel poradził mu, żeby ten poszedłdo zakonnic tylko ma udawać głuchoniemego. Ten tak zrobił i zakonnice się ucieszyły że jest głuchoniemy bo nic nie rozgada. Przyjęły go a ten tam u nich chlał i jadł co chciał i ile chciał i każda zakonnica się chciała z nim ruchać a to takie ślicznotki były, że masakra. Ale pewnego dnia nucił sobie coś w ogrodzie jedna to usłyszałą i wygnały go z tego raju.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum