Wysłany: 2016-12-29, 19:28 Wasze przepowiednie na rok 2017
Tutaj wypisujcie swoje przewidywania, zobaczymy co się sprawdzi. Ja coś skrobnę później, bo teraz nie mam weny, a nie chciałem znowu zapomnieć zrobić tematu
Przepowiednie mogą dotyczyć mistrzów, forumków oraz wydarzeń z Polski i świata.
Widzu będzie miał dziewczynę
Jankiel wróci na forum
Ruda wróci
V - r będzie chciał wrócić
Mistrzowie org oglosza koniec działalności
Syn Bartka znajdzie w historii taty forum mistrzowie
Przyjdą zdjęcia widza ze studniówki
Ludzie z forum zapomną o krokoroku
Niektórzy wyciągną kija z dupy i się wyluzują
Widzu znajdzie dziewczynę, nabierze pewności siebie i zmieni się o 180 stopni
Widar wróci i zostanie moderatorem
Jankiel stanie się mniejprzemądrzały
Szyszek przestanie interesować się skokami
Moris przestanie pisać głupoty
Przestanę mylić tematy
Davos napisze kolejną opowieść
Widzu stworzy drzewko mistrzów
Marcin będzie mądry
_________________ no trudno
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
- Będzie coraz więcej zamachów w Europie, nawet z jeden trafi się w Polsce. Władze będą bezradne i tylko będą wyrażać nic nieznaczące zaniepokojenie.
- Rosja coś może zacząć kombinować bardziej i wybuchnie coś na kształt wojny.
- W Polsce będzie coraz gorzej, bo PiS, PO i inne gówna będą robić afery o nic.
- Na forum nie przybędzie użytkowników, a pewnie i ci starzy powoli zaczną się wykruszać i forum obumrze jako i strona główna obumarła.
- Widzu nie wyrwie się z toksycznych objęć matki i będzie się coraz bardziej staczać i zamykać w sobie. Oblanie studiów przeleje czarę goryczy i nie obejdzie się bez wizyty u specjalisty.
- Słoik/wiadro będzie chciał wrócić i narobi tylko bałaganu na forum przez co, jak wyżej wspomniałam, odejdzie jeszcze więcej osób.
- Któryś forumowy związek się rozpadnie.
- Mój kot umrze w jakimś wypadku.
- Wszyscy którzy myśleli, że 2016 był najgorszym rokiem przekonają się dzięki 2017, że może być znacznie gorzej.
Dla świata obstawiam, że pojawi się jakiś trend makijażowy jeszcze gorszy niż wszystkie dotychczasowe
Dla Polski obstawiam, że wejdzie coś, co mnie bardzo mocno zmobilizuje do szukania mieszkania za granicą
Co do forumków to przewiduję, że drzewko powstanie, nawet o nim dzisiaj myślałam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum