Jak poleca Marian to kiedys do nich zajde lubie kebaby ale od arabusa nie kupie nie po to pod Wiedniem ich pogonilismy zeby teraz dawac im zarabiac! Smiesza mnie te gadki o rasizmie itd zapytajcie Niemca kto robi najlepsza samochody, Francuza o sery i wina itd... tak jest na calym swiecie dlatego dobrze ze gosc dal jednoznaczna nazwe, bo kiedys moj kolega pracowal u hebanowych i oni nie myja rak nie zalerznie czy robia dwojke czy jedynke hehe smacznego
XDDDDDDDDD
Ciekawe kogo autor pogonił, że tak w pierwszej osobie pisze xD
Niemieckie auta, Francuski ser, ale kebaby polskie? xDD
"Kiedyś mój kolega", jak ja kocham ten dogłębny research xDDD
Autokoretka przyjęła przekleństwa. Nie musiałem nic klikać a i tak dwie pierwsze propozycje to było: "Kurwa" i "Ja pierdole". I to chyba doskonale podsumuje ten artykuł oraz tą akcję polonizacji zagranicznych potraw
[ Dodano: 2016-12-19, 23:52 ]
Tak po części to boli mnie, że te wszystkie kebaby wyparły z mojego miasta wszelkie restauracje co robiły zajebiste tortille. Wszystko zastąpione kebabami bo w końcu Sebixy muszą coś jeść...
Nie wątpie, że od czasu do czasu można. Ale 6 pieprzonych kebabów (z czego tylko 1 prowadzona przez Egipcjanina, u niego są naprawdę dobre). Z czego restauracje z tortillami były 2. Obie splajtowały. A przed powstawaniem tych wielu kebabów to trzymały się dobrze i naprawdę dobre tortille robiły.
W sumie w nazwie nie widzę nic szczególnego " prawdziwy kebab u prawdziwego polaka'' choć sam bym wybrał co innego. No i polonizacji kebaba tu nie zauważam w końcu nie napisał "polski kebab" ale z tymi barwami to przesadził(no ale widać wolno mu zresztą nie za moje to robi wieć uj tam) i to prawda, że nie można bazgrać po flagach choć to chyba nie jest jakoś szczególnie egzekwowane
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum