cały tegoroczny internet w jednym filmiku. ze względu na to, że lubię te durne hity jak "the fox" i "gentleman" (wciąż nie cierpię harlem shake ale w tym filmiku było dla mnie całkiem znośne) oraz znam jakąś 1/3 youtuberów przedstawionych w tym filmiku, cholernie mi się on podoba <3 piosenkę chyba nawet zgram, bo słucham co chwilę, taki miks nieźle w ucho wpada
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
A budujący armię i jadący wpier...ć google + Bob z komentarzy jest? Bo ostatnio bez niego to se ne vrati.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
A co do Jutub przewijania. Lepsze niż wersja zeszłoroczna, w muzyce szczególnie (DJ Earworm ). Ale dalej to nie jest to jak mogliby to zrobić. Dobrze, że dodali Pewdie (w sumie najwięcej subskrypcji ever) anie tak jak rok temu. Może za rok będzie już będzie zadowalająco.
_________________ Ludzie zakładają, że lubię szyszki.
Lubię.
=====================
Nabijam godziny na forum.
ej ja nie znam boba a siedzę na jutubie pół internetowego życia (czyli całego hue).
mi brakło tam wielu jutuberów. bo jeżeli jest Tobuscus, to gdzie jest Jack? Klitzner? Lindsey? zaskoczyła mnie też obecność Grace, oglądam ją od kilku tygodni dopiero. ale zdążyłam poczytać trochę o niej, sporo jej w internetach to się nie dziwię. :o
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
[ Dodano: 2016-12-08, 20:20 ]
Anyway, jak zawsze jest tendencja to tego, że USA to jedyny kraj, a żeby była "reszta świata" to dajmy Japończyka, bo taki "egzotyczny".
Ogólnie po kometarzach też widzę, że nie kojarzą sporej ilości ludzi.
_________________ Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 3000
nie mogło zabraknąć tego zjebanego raka co się dabem nazywa
wgl jakoś mam wrazenie ze praktycznie nic nie znalem, a 2013 zdecydowanie najlepszy
hey hey hey
Chujowy ten rewind. Zgadzam się, najlepszy 2013, nawet kilka razy obejrzałem.
_________________ Powiedziałbym, że w życiu cenię forumków. Eeem… Forumków którzy podali mi pomocną dłoń, kiedy sobie nie radziłem, kiedy byłem sam, i, co ciekawe, to właśnie przypadkowe spotkania wpływają na nasze życie. Chodzi o to, że kiedy wyznaje się pewne wartości, nawet pozornie uniwersalne, bywa, że nie znajduje się zrozumienia, które by tak rzec, które pomaga… się nam rozwijać. Ja miałem szczęście, by tak rzec, ponieważ je znalazłem. I dziękuję Bartkowi82r. Życie to Gość.
Tak mnie nagle naszło, że "o, w sumie zbliża się koniec roku, będzie kolejny Rewind" i zaczęłam mieć nadzieję, że może po prostu YouTube ukryło swoje tegoroczne perełki przede mną, bo jedyne "trendy" jakie przyszły mi na myśl to
- filmiki z cyklu "za każdym razem jak coś tam to coś tam"
- Leniuchowo
- ten głupi 1000 degree knife
- make up tutoriale
- important videos playlist
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum