A gdyby tak, zamiast usuwać nadmiar emotek, schować wszystkie pod przyciskiem "Wszystkie emotikony" (mamy taki) i, uwaga, dać opcję SAMODZIELNEGO WYBORU 15 emotek, które byłyby na wierzchu, tuż pod SB i okienkiem postu?
_________________ Tekst podpisu:
Podpis - dozwolona ilość znaków: 3000
Ostatnio zmieniony przez widzu 2016-11-19, 14:32, w całości zmieniany 1 raz
Popieram Love co do tej emotki bardzo intensywnego śmiechu, też mi zawsze czegoś takiego brakowało na naszym forum.
Widzu - nie wiem, czy to jest technicznie możliwe. Ale jeśli się nie mylę to Fudal będzie wszystkie emotki dogrywać do paczki, którą mamy w panelu administracyjnym. Więc teoretycznie można zrobić tak, że on wrzuci wszystkie nasze propozycje, a my powybieramy z nich te, które chcemy mieć pod oknem pisania. A jak nam się część znudzi to je usuniemy i damy w zamian inne, ale w paczce emotek dostępnej w panelu nadal będą wszystkie emoty. To by była najlepsza opcja.
Aha, właśnie:
Ukryta Wiadomość:
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
Jeśli jesteś *zarejestrowanym użytkownikiem* musisz odpowiedzieć w tym temacie żeby zobaczyć tą wiadomość --- If you are a *registered user* : you need to post in this topic to see the message ---
Hola, hola, ale żadnych kroków ani wanien nie dodawajcie. Mamy o tym ciulu zapomnieć, a nie go celebrować. Nie wiem czy gdzieś w panelu albo statystykach jest to podane, ale jeśli jest, to proponuję usunąć 10 najrzadziej używanych emotek, by zrobić miejsce dla nowych. Wszystko będzie czytelniejsze. Są tu takie emotki jak np. Która w ogóle nie pasuje i praktycznie nie jest używana. Chyba zrobię osobny temat z emotkami do wyjebu.
_________________ I'm boring myself just talking about this.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum