Heheh, muszę Babci spytać, jak takie kury trenować, bo u mnie za starych dobrych czasów (w sensie: kiedy nie kupowałam jajec ze sklepu tylko przynosiłam z kurnika) tylko takie hasały
_________________ "Czasami konflikty muszą wybuchnąć tylko po to, żebyśmy wszystkiego nie robili sami jak takie osiołki".
"Małe złodziejaszki wieszacie, wielkim - nisko się kłaniacie".
Mikołaj Rej
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Ten gif jest spreparowany, został pusczony od tyłu, tak naprawdę pies goni kurę tyłem żeby pokazać jaki jest kozak i dostać większą porcję karmy za to.
Ten gif jest spreparowany, został pusczony od tyłu, tak naprawdę pies goni kurę tyłem żeby pokazać jaki jest kozak i dostać większą porcję karmy za to.
tak czy siak karma do niego wróci
[ Dodano: 2020-01-05, 12:49 ]
yyy czemu zacytowało widza
Najlepsze kury bojowe to Leghorny białe. Jeśli są hodowane na wolnym wybiegu wśród innych kogutów, będą wykazywały agresję. Zwłaszcza w stosunku do zwierząt podobnej wielkości.
*ciekawa historia* Mama któregoś roku nakupiła jaj na wylęg do inkubatora. Z tego wiadomo, część odpadnie. Wylęgło się X kur, X kogutów. Wychowała, a na koniec trza było się pozbyć kogutów. co zrobić. szkoda bić. Pare babek potrzebowało odświeżyć krew w swoim kurniku to się sprzedały.
Po 2-4 tygodniach przychodzi.. dziękuje... takie WTF?!
Opowiada, że miała problem z psem sąsiadów. Wykopał sobie dołek pod siatką ogrodzenia i wchodził zagryzał kury. Od kiedy kupili tego koguta, jedyny ich problem to sąsiad który ma pretensje, że jej kogut wydłubał oko jej psu
*koniec historyjki*
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum