Ktoś inny? Przyznam szczerze, że nie widzę żadego polityka, który wydawałby mi się dobry albo wystarczająco dobry. A Braun należy do osób, które wykreślałem już po pierwszych słowach a kolejne tylko potwierdzały moją decyzję. Nie dość, że popierdolone poglądy miał to jeszcze ten sposób mówienia
V - r napisał/a:
Pomorzanie, zazdrośniku z Polski B.
To całkiem jak popierdoleńcy. Tylko kilka liter się nie zgadza.
Poza tym co wam kurwa się stało z tą Polską B i A. Takie pierdolenie wkurwia mnie bardziej niż radykalne pierdolenie narodowych zjebów czy tych skrajnych lewaków.
V - r, Kolektywizm polega na podporzadkowaniu sie masie, wiekszosc ludzi glupich to kolektywisci, postrzegam Cie jako debila, jak wiec Cie mam postrzegac?
jako boga, złóż mi ofiare, bo cie zapierdole
widzu Junior Admin To co wpiszesz, będzie pod twoim nickiem.
Dołączył: 25 Lis 2013 Posty: 22221 Skąd: Village killed by planks
Poza tym co wam kurwa się stało z tą Polską B i A. Takie pierdolenie wkurwia mnie bardziej niż radykalne pierdolenie narodowych zjebów czy tych skrajnych lewaków.
Dead_Laugh, Braun wypowiada sie jak polityk z miedzywojnia, oczywiscie - normalne polityk, dzisiaj cala klasa polityczna wypowiada sie jak jebani pilsudczycy.
A poglady ma normalne, moze ne tak wolnorynkowe jak JKM (chociaz roznica jest niewielka), ale potrafi to uzasadnic, i JKM moze nie wierzyc w swoje wlasne poglady tylko kierowac motlochem (normalne w polityce, normalny polityk w kraju demokratycznym ma gdzies ludnosc), a Braun werzy w to co mowi.
Niektórzy na tym forum wręcz przesadzają z tym sraniem się podziałem na Polskę A i Polskę B.
W ogóle kocham to forum, podkreślam to po raz n-ty: Temat o Lidlu, a dyskusja zeszła na Brauna Ale to jest specyficzny człowiek, bo mimo że zupełnie mi nie odpowiadają jego poglądy, to jednak nie mogę mu odmówić, że słucha się go całkiem przyjemnie, jest charyzmatyczny. Więc tak posłuchać go choćby i dla śmiechu to sobie mogę (choć to też mówiąc szczerze szybko się nudzi), ale w poważnych rozstrzygnięciach jest u mnie pierwszy do eliminacji.
V - r, Bo Hitler byl genuszem, ale geniuszem ktore mial chore poglady i chcial je narzucic innym byl socjalista i kolektywistycznym nacjonalista (w sumie nacjonalizm i socjalizm uzupelniaja sie doskonale) Braun moze i jest katolikiem ( i to sie wiekszosci nie podoba) ale on nie chce narzucic wiary innym, dla Hitlera albo ktos byl narodowym socjalista, albo byl do eliminacji - Oczywiscie Hitler jako jednostka wybitna postrzegal siebie w 100% indywidualistycznie, a cala reszte, z drobnymi wyjatkami, jako tępy motloch ktory ma go sluchac, dokladnie jak ja.
[ Dodano: 2016-11-09, 22:09 ]
Zreszta kazdy kto uwaza, ze powinno sie obowiazkowo stawiac interes grupy nad interesem jednostki to debil, rzecz w tym, ze Braun tak nie uwaza.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum