Wysłany: 2016-11-07, 21:40 Turniej w Quizwanie v4 - wyniki
Mecz trwa do 3 wygranych partii, ale nie dłużej niż 5 partii łącznie.
Za remis w danej partii nie są nikomu przyznawane punkty w meczu.
Jak po 5 partiach będzie np. 2-1 to mecz się kończy, oczywiście na korzyść tego kto wygrał więcej rund.
3 punkty do tabeli są za najszybsze możliwe zwycięstwo, czyli opierdolenie równiutko przeciwnika w trzech partiach po kolei.
Za każde inne zwycięstwo (czyli też 3-0 po dwóch wygranych, remisie i znów wygranej) są dwa punkty.
Za remis punkt.
Za przegraną zero punktów.
Gramy na zasadzie każdy z każdym mecz i rewanż. Z tym że dopiero jak każdy zagra z każdym jeden mecz będzie można zagrać rewanże. Czyli robimy dwie rundy - jedna z pierwszymi meczami, druga z rewanżami.
Reszta zasad jak w poprzednich turniejach.
Arkusz do przeglądania i edytowania wyników: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1MlMxH6QNCqgcYOCxCgBiclAiTxqvFkFUBIiFI9arZt8/edit#gid=1347673208
nie da się tego zautomatyzować, jakaś tabela na jakimś dysku z prawami edycji dla każdego czy coś żebyś znowu nie było spamu?
każdy gra po 14 meczy * 15 uczestników * 5 gier = 1050. Na pewno chcesz taki spam w temacie i tyle razy edytować? Nawet jak każdy napisze od razu 5 wyników to i tak jest 200 ponad postów
nie da się tego zautomatyzować, jakaś tabela na jakimś dysku z prawami edycji dla każdego czy coś żebyś znowu nie było spamu?
każdy gra po 14 meczy * 15 uczestników * 5 gier = 1050. Na pewno chcesz taki spam w temacie i tyle razy edytować? Nawet jak każdy napisze od razu 5 wyników to i tak jest 200 ponad postów
Piszcie jak profesjonaliści z gazet sportowych przy meczach siatkówki. Łatwiej będzie czytać.
W tym przypadku:
Widzu - Lilka 3-0 (11-10, 14-12, 14-12) jak dla mnie czytelniej.
I Widzu kurwa pierwszy lider, 3pkt zgarnął.
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Ostatnio zmieniony przez JankielKindybalista85 2016-11-07, 23:18, w całości zmieniany 1 raz
Kozacko te wyniki i tabela zrobiona, Ząbek jak się za coś zabierze to jest to odjebane perfekcyjnie tylko nie boicie się ze wpadnie jakiś chuj z zewnatrz i na złość zepsuje wszystkie wyniki? Może hasło dać chociażby.
Nie ma mojego nicku. Można uzupełnić - Nadiru
Ach, i ja mam coś nie tak w telefonie i sama nicków wyszukiwać nie mogę, więc muszę czekać niczym księżniczka na wieży aż ktoś zaprosi do gry mnie. :I
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum