Milo mowy nie ma. Streszczenie Ci tego wszystkiego byłoby niesprawiedliwe społecznie. Inni musieli całe miesiące przedzierać się z dnia na dzień przez materię forum a Ty byś chciał gotowe, podane na tacy. Ni ma! Chciało się 2 miesiące ciupać w LOLa to teraz trza zapier.dalać po tematach żeby się ogarnąć!
Witaj serdecznie!
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Dobrze, że nie tajskie. Często są chu.jowe tam gdzie nie powinny. I wiem, że przejrzysz jadąc po tematach. Ale chronologicznie już będzie problem.
Tak czy inaczej trzymam kciuki. Jutro o 23ciej egzamin na SB. Zakres materiału: Forum Mistrzów XII 2103 - I 2014.
Czas start. B)
_________________ I'M TOO OLD FOR THIS SHIT!
........................
#seniorwinternetach #fascynującaanegdotka #lata90tetoapogeumludzkiejcywilizacji #gettudaczopa
........................
The Mission // Dead Poets Society // Boyz n the Hood // Fisher King // Bronx Tale // Trainspotting // Chasing Amy // Big Lebowski // Fight Club // Human Traffic // Samotari.
Czyli apgrejdowana złota 11tka filmów, które uczyniły mnie Jankielem. Obejrzyj wszystkie i zostań mną. Polecam - 8.73/10
Nie Milo, za głupszy jeszcze nie ma osta, głupszy nie równa się głupi, wiec nawet mi nie pisz kolejnej skargi i prosby o osta. Wojtek nie prowokuj, dwa osty już masz stąpasz po cienkim lodzie.
Ok właśnie sprawdziłem, że Milo był ostatnio 28 listopada, a od tego czasu do dziś zostało napisanych ok. 13 000 postów Czyli jest co nadrabiać, tutaj nawet streszczenie byłoby bardzo długie
Answer równie dobrze mógłbym napisać że Wojtek jest głupszy od Ameby B)
13000 postów spokojnie zdążę , mi się one dla ułatwienia na czerwono podświetlają
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum