Oh jak miło. Ja bardzo lubię takową muzykę od wielu lat Polecam tematyczne radia jak RMF 50s i RMF 60s oraz albumy na youtubie z największymi hitami tamtych czasów. W sumie ludzie zazwyczaj się dziwią albo wręcz wyśmiewają mnie za taki gust. Nie rozumiem dlaczego właściwie Ciężko ludziom coś pokazać nieraz bo są jacyś ograniczeni, więc przestałam w ogóle rozmawiać o swoich gustach muzycznych, które nie ograniczają się do jednego gatunku czy epoki muzycznej.
A teraz parę hitów, które sama uwielbiam i nieraz podśpiewuję (Elvisa wręcz ubóstwiam, ale nie będe tu spamować wszystkimi kawałkami ). Wiele z tych piosenek ma różne wersje (różnych wykonawców), ale nie będę wszystkich podawać. Możesz sama znaleźć:
A teraz jakieś mixy, tam znajdziesz mnóstwo kawałków i w opisie albumu zawsze jest spis piosenek (także te, które wypisałam bądź miałam zamiar wypisać powyżej hehe):
[ Dodano: 2016-10-21, 11:37 ]
W mojej playliście są też polskie piosenki, zapomniałam wypisać takowe xd Ogólnie jak wpiszesz na YT tagi typu 60s, 60s hits, best of 60s, 60s album i tym podobne to znajdziesz mnóstwo wyników. Jak dopiszesz, że polskie hity to też będzie. No i na podanych przeze mnie radiostacjach też lecą nieraz
[ Dodano: 2016-10-21, 11:40 ]
Moris299 napisał/a:
Parę kawałków jest dobrych z tamtych czasów ale ogólnie muzyka z tamtych czasów jest strasznie nudna i bez polotu.
Ty jesteś nudny i bez polotu
[ Dodano: 2016-10-23, 21:30 ]
Nie zapominajmy też o klasykach takich jak The Beatles, The Rolling Stones, The Who, Buddy Holly, The Doors, Janis Joplin, Chuck Berry, Doris Day i innych xd
Ostatnio zmieniony przez Mistress9 2016-10-21, 18:11, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum